Navigatie

Kwaliteit en Privacy

‘CORONAVIRUS’

Het blijven bieden van goede zorg in samenhang met het terugdringen van het virus vereist de nodige aanpassingen en verantwoordelijkheid van mij als behandelaar en van u als cliënt. 

De Kiezelsteen heeft haar beleid aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM. Contacten vinden plaats met een afstand van 1,5 meter tot elkaar, handen worden voorafgaande gewassen met een handgel en er wordt extra hygiëne toegepast met betrekking tot de gebruikte materialen. Ook is er een mogelijkheid tot het inzetten van beeldbelcontacten. Met de verscherpte maatregelen vanuit het RIVM, zal de zorg vanuit de praktijk geboden blijven worden vanuit een aangepast protocol. 

Hopende op deze wijze en met uw medewerking de zorg voor uw kinderen zo goed mogelijk vorm te kunnen blijven geven in deze periode en hopende op uw begrip. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zult u hierover zo snel mogelijk geïnformeerd worden.

Met vriendelijke groeten,

Sandra v.d. Werff-Faay 

 

Psychologenpraktijk de Kiezelsteen hecht veel belang aan kwaliteit van de zorg en de vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Psychologenpraktijk de Kiezelsteen is KIWA gecertificeerd (11933). Dit houdt in dat de praktijk voldoet aan de landelijke en wettelijke kwaliteitsnormen voor de zorg. Vanaf 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. Deze privacy regelgeving zorgt ervoor dat uw persoonsgegevens worden beschermd. Wettelijk is geregeld dat GZ-psychologen een dossier moeten aanleggen voor cliënten. De praktijk zal uw privacy zo veel mogelijk waarborgen, door zich te houden aan deze wettelijke privacy regelgeving. Hoe dit geregeld is, kunt u teruglezen in onderstaande privacy verklaring.

Back to top